OKJ Műköröm Tanfolyam

Tájékozódjon a Kézápoló és műkörömépítő OKJ 32 815 01 tanfolyamokról az Ön által megjelölt városban és tanuljon a szakma legjobbjaitól. Kiváló szakoktatók az elméleti és nemzetközileg is elismert alapanyagok a gyakorlati tudás elsajátítását biztosítják. A szakemberek több évtizedes szakmai tapasztalata hozzásegíti Önt ahhoz, hogy mindössze 4-5 hónap elteltével sikeres vizsga esetén kézhez vegye OKJ műkörömös bizonyítványát. Azok számára, akik külföldön szeretnének dolgozni lehetőség van az Europass bizonyítvány igénylésére is.

Klikkeljen rá, arra városra ahol szeretne műköröm tanfolyamra jelentkezni.

Önálló műkörmös szalonmunka, rögzített tanulmányi modulok alapján. Az OKJ vizsgakövetleményeknek megfelelő modulok gondoskodnak a szakmai tudás meglapozásáról, a saját szalon kialakításának és üzletszerű vezetésének működtetéséről, a szolgáltatást megalapozó anatómiai, élettani ismeretekről, a kézápolás és a műkörömépítés, az anyagismeret alkalmazásairól valamint a kézápolás, műkörömépítés szakmai ismeretek, mint a képzettség eléréséhez szükséges teljes körű tudásról.

Helyben a kiválasztott városban érdeklődhet. Annak érdekében, hogy minél közelebb legyen a műkörmös tanfolyam, akár helyben a lakhelyén, nem kell mást tennie, mint kiválasztani azt a várost, ahol tanulni szeretne. Ezt követően jelentkezzen a kiválasztott képzésre, legyen az az alapoktól induló OKJ Kézápoló és műkörömépítő képesítés, vagy akár az erre a képzésre épülő díszítő továbbképzések. Könnyen és gyorsan, kötelezettségektől mentesen tud informálódni az induló képzésekről.

Kiknek ajánljuk a díszítő tanfolyamokat? Ha már kéznél van a Kézápoló és műkörömépítő OKJ bizonyítványa és szeretne tapasztalt és elismert szakemberektől különféle díszítési tecnikákat megtanulni, valamint különleges alapanyagokat szeretne megismerni, melyeket tudatosan tud a mindennapokban alkalmazni, akkor itt az ideje, hogy bővítse ismereteit. Nincs más dolga, mint a városát kiválasztani és a műköröm képzés típusa közül azt, amelyik iránt érdeklődik, legyen az Zselés műköröm díszítő tanfolyam, Porcelán díszítő tanfolyam, vagy  Lakkos / beépíthető dísz műköröm tanfolyam. A díszítő tanfolyamokról szintén kötelezettség mentesen tudja a tanfolyamokat szervezők ajánlatait begyűjteni. Legyen a műkörmök szakértője Ön is! Érdeklődjön nálunk az induló műköröm tanfolyamokról!

Miért érdemes jelentkezni a műköröm tanfolyamra?

1. Mert a tanfolyam helyszíne a lakhelyén lesz, s így nem kell Önnek más városokba utaznia, így időt és pénzt takaríthat meg.
2. Mert a tanfolyamot tartó cégek Önért versenyeznek és a legjobb lehetőséget tudja majd kiválaszani, az ajánlatok közül.

A Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam szerepe

Az OKJ Kézápoló és műkörömépítő képzés azoknak ajánlott, akik szeretnéntek egy divatos, kreatív szakmát magas szinten elsajátítani.

A Kézápoló és műkörömépítő szakemberek számára a szakma lehetőséget ad a folyamatos továbbképzésre, melyek a zselé és a porcelán körmök díszítését elsajátító tanfolyamok keretein belül a jelentkező megtanulja a díszítő technikákat.

A tanfolyamokon fontos szempont, az új előírások, követelmények ismerete és azok betartása a munkák során. Fontos, hogy a frissen végzett szakemberek megállják a helyüket bárhol, és a biztos szakmai tudás hátterével el tudjanak helyezkedni a műkörmös szakmában.

  • A különböző műkörmös technikák megismerése, elsajátítása
  • Műkörmös eszközök, manikűr, pedikűr szerszámok ismerete, használata
  • Kéz és láb ápolása, kéz és láb masszázs
  • Klasszikus manikűr és pedikűr készítése
  • Köröm lakkozása, díszítése
  • Francia manikűr és klasszikus köröm lakkozás
  • Kézen és lábon előforduló betegségek megismerése és azok szakszerű ellátása
  • Vállalkozási ismeretek
  • Baleset, tűz és munkavédelem

Tekintse meg a tanfolyamhoz szükséges műköröm induló készletet is.