Debrecen műköröm tanfolyam

Miért érdemes a Műköröm tanfolyam Debrecen képzésre jelentkezni? Ezen az oldalon a debreceni műkörmös tanfolyam iránt érdeklődhet, a lenti űrlap kitöltésével.

Debrecen Műkörmös tanfolyam információ kérése

FIGYELEM! A műköröm tanfolyam Debrecen űrlap kitöltés semmilyen kötelezettséggel nem jár, csupán tájékoztatásul szolgál. Ön dönthet később, hogy valóbban szeretne-e jelentkezni az ajánlott tanfolyamra.

Miért jelentkezzen a Debrecenben induló műköröm tanfolyamra?

A Debrecenben induló Kézápoló és műkörömépítő OKJ 32 815 01 tanfolyamra jelentkezéskor a szervező ajánlatot küld Önnek, melyben tájékoztatja a részletes feltételekről és a képzéssel kapcsolatos minden szükséges információról.

Röviden a Kézápoló és műkörömépítő Okj képzésről

Egy új szakma 4 hónap alatt. A Debrecenben induló műkörmös tanfolyam 4 hónap alatt lezajlik, mely idő alatt az elméleti és gyakorlati oktatást követően a tanulók modulzáró vizsgát tesznek. Ezt követően kerül sor a záróvizsgára, mely sikerességét követően a végzett tanulók kézhez vehetik OKJ-s bizonyítványukat és megkezdhetik önálló műkörmös szalonmunkájukat. Az Államilag elismert OKJ-s bizonyítvány mellé Europass bizonyítvány igénylési lehetőség is rendelkezésre áll.

Részletek a tanmenetről és egyéb fontos információ. A Kézápoló és műkörömépítő OKJ szakképzés iskola rendszeren kívüli képzés, így jellemzően a dolgozó emberek munkaidejét is figyelembe véve kerülnek rögzítésre az elméleti és gyakorlati órák időpontjai, heti 1 nap elmélet és 2 nap gyakorlat formájában.

A képzés költsége 120.000 Ft, mely összeg részletben is fizethető. A végleges jelentkezéshez 40.000 Ft egyidejű befizetés (mely az 1. hónap tandíja), valamint az orvos által kiadott egészségügyi igazolás szükséges. A tankönyveket a képzési díj tartalmazza. A gyakorlati órákhoz szükséges tanulócsomagot a hallgatók egyénileg is beszerezhetik. A szakmai vizsga 55.000 Ft, a modulzáró vizsga ingyenes, de sikertelen modulzáró vizsga esetén az ismételt vizsga 10.000 Ft modulonként.

A jelentkezés feltételei között szerepel a orvos által kiadott foglalkoztatási egészségügyi igazolás, továbbá a 18. életév betöltése, az alapfokú iskolai végzettség (8. általános).

Kiváló szakemberek és elismert műköröm alapanyagok. Mester szakoktatók és elismert alapanyagok segítik a megfelelő szaktudás megszerzését továbbá a műköröm készítés elsajátítását az alapoktól.

A Kézápoló és műkörömépítő OKJ 32 815 01 tanfolyam moduljai:

11489-16 Kézápoló. műkörömépítő szalon kialakítása és működtetése
11772-16 Szolgáltatást megalapozó anatómiai és élettani ismeretek
10250-16 Kézápolás
10251-16 Műkörömépítés
11773-16 Anyagismeret alkalmazásai
11774-16 Kézápolás, műkörömépítés szakmai ismeretek

A tanfolyam ára:

A debreceni műköröm tanfolyammal és az árakkal kapcsolatosan érdeklődjön email-ben a következő címen: [email protected]