Lakkos / beépíthető dísz tanfolyam

Egyre jobban keresettek a műköröm díszítéseknél a különféle beépíthető díszek. Ilyenek például a szárazvirágok, flitter díszek, csillámporok, műanyag virágok, háló, fólia, golyók, stb. A mintáknak a kitalálása, megvalósítása, a díszek berakása a körömbe azonban első próbálkozásra nem is olyan egyszerű és több időt is igényel.

A tanfolyam alatt sikerül elsajátítani, ötleteket szerezni ahhoz, hogy milyen módon tudjuk a körmöket alkalomhoz illően feldobni ezekkel a divatos kiegészítőkkel. A tanfolyamon több 100 féle színű, formájú díszítővel ismerkedhetnek meg a jelentkezők és kapnak hasznos tanácsot a munkájukhoz.

A műkörmös szakmában legalapvetőbb díszítési forma a lakkos díszítés. A tanfolyam alatt megismerkedhetnek a jelentkezők a francia lakkozással, a díszítőtűvel való mintázással, a különböző díszítőecsetek használatával valamint a pontozásos díszítéssel. A mintákat lépésről lépésre megfigyelhetik és elsajátíthatják a körmösök. Megismerhetik és kipróbálhatják a különböző fedőlakkokat és ápolókat. Mint például a magas fényű fedőlakk, körömbőr ápoló olajok, stb.

Tekintse meg a tanfolyamhoz szükséges műköröm induló készletet is.