Nyíregyháza műköröm tanfolyam

Miért érdemes a Műköröm tanfolyam Nyíregyháza képzésre jelentkezni? Ezen az oldalon a nyíregyházai műkörmös tanfolyam iránt érdeklődhet, a lenti űrlap kitöltésével.

Nyíregyháza Műkörmös tanfolyam információ kérése

FIGYELEM! A műköröm tanfolyam Nyíregyháza űrlap kitöltés semmilyen kötelezettséggel nem jár, csupán tájékoztatásul szolgál. Ön dönthet később, hogy valóbban szeretne-e jelentkezni az ajánlott tanfolyamra.

Kedves műkörmös tanfolyamról érdeklődő!

A Nyíregyházán induló műkörmös tanfolyamról kötelezettség mentesen informálódhat a fenti űrlap kitöltésével. A városában induló OKJ 32 815 01 Kézápoló és műkörömépítő szakképesítést mindössze 4-5 hónap alatt a kezébe veheti. A színvonalas oktatásról az elismert szakemberek több évtizedes tudása és a Diamond Nails műköröm alapanyagok gondoskodnak. Ha Ön is szeretne egy divatos szakmát és szeretne saját szépség szalon szolgáltatásba kezdeni, akkor érdeklődjön!

Részletek az oktatásról

A műkörmös tanfolyam iskola rendszeren kívüli szakképzés, mely lehetőséget ad egy új szakmára azoknak, akiknek még nincs illetve azoknak, akik szeretnének új szolgáltatást végezni a szépségiparban. Elméleti és gyakorlati órák, rögzített modulok, valamint kiszámítható tanmenet és követelmény, mely a szakmában való elindulást segíti egészen az alapoktól. A jelentkezés feltétele között szerepel a legalább általános iskolai végzettség, a betöltött 18. életév és orvos által kiadott alkalmassági igazolás. Az adatok megadását követően csupán ki kell választanod az OKJ műköröm tanfolyamot a képzés típusai közül és a szervezők elküldenek Önnek minden fontos információt.

Fejlődjön a szakmában! Ön is biztosan tudja, hiszen minden szakmára igaz, hogy nem elég csupán jónak lenni, hanem a legjobbnak kell lenni! Hiszen ekkor bővül a szolgáltatás, ekkor lesznek elégedettek a vendégek és alakul ki egy fix vendégkör, akik mindig vissza-vissza térnek Önhöz. Ehhez nyújtanak segítséget a különböző díszítő tanfolyamok, amelyeknek köszönhetően fejlesztheti a tudását, megismerkedhet különleges díszítőkkel és díszítési technikákkal. Ezek szintén városában, Nyíregyházán kerülnek megszervezésre Az űrlap kitöltésénél az oktatás típusát kiválasztva tud informálódni az induló képzésekről, amik rendszerint csak 1 vagy néhány alkalmasak, de biztosítják a szükséges tudást, hogy a legjobb lehessen a szakmában.

A tanfolyam ára:

A nyíregyházai műköröm tanfolyammal és az árakkal kapcsolatosan érdeklődjön email-ben a következő címen: [email protected]