Budapest műköröm tanfolyam

Miért érdemes a Műköröm tanfolyam Budapest képzésre jelentkezni? Ezen az oldalon a budapesti műkörmös tanfolyam iránt érdeklődhet, a lenti űrlap kitöltésével.

Budapest Műkörmös tanfolyam információ kérése

FIGYELEM! A műköröm tanfolyam Budapest űrlap kitöltés semmilyen kötelezettséggel nem jár, csupán tájékoztatásul szolgál. Ön dönthet később, hogy valóbban szeretne-e jelentkezni az ajánlott tanfolyamra.

Kedves műkörmös tanfolyamról érdeklődő!

A Budapesten induló Kézápoló és műkörömépítő OKJ 32 815 01 tanfolyamokról oldalunkon a lehető legkönnyebben tud informálódni. Ha el szeretné sajátítani a műkörmös szakmát az alapoktól és ha szeretné tudását bővíteni is lehetősége van kiválasztani a tanfolyamot szervezők ajánlatai közül az Ön számára legjobbat. Az igényes megjelenés a körmöknél kezdődik! Képezze magát és legyen sikeres a szakmában! Jelentkezzen és ismerje meg a Budapesten induló műkörmös tanfolyamot szervezők ajánlatait nálunk!

Egy kis ízelítő a műköröm tanfolyamról

Az iskolarendszeren kívüli oktatás lehetővé teszi bárki számára, hogy egy új szakmát szerezzen. Ezt a tanfolyamot szervezők a rugalmas elméleti és gyakorlati órák meghatározásával segítik elő, melynek köszönhetően azok számára is nyitva áll a lehetőség a tanulásra, akik dolgoznak. A műkörmös tanfolyam rövid idő alatt, mindössze 4-5 hónap tanulást követően befejezésre kerül, melyet a modulzáró vizsga zár. A sikeres vizsgát követően a tanulók kézhez vehetik OKJ bizonyítványukat és megkezdhetik önálló műkörmös pályafutásukat, saját üzleti életüket.

Feltételek a jelentkezéshez. A divat és a szépségápolás iránti érdeklődés. Emellett készség a folyamatos tanulásra, a szakmai sikerek eléréséhez szükséges ambíció. Természetesen ennek a szakképesítésnek is vannak minimális feltételei, úgy mint a foglalkozás-egészségügyi orvosi alkalmassági vizsgálat igazolás megléte, a 18. életév betöltése és a legalább 8. általános iskolai végzettség.

Kiváló oktatók és alapanyagok gondoskodnak a sikeres üzleti élet kezdetéről. A műköröm tanfolyamot szervezők számára fontos, hogy az alapok elsajátításától kezdve a legjobb alapanyagokkal dolgozzanak a tanulók. Emellett természetesen a legkiválóbb szakemberek tapasztalatai is hozzájárulnak ahhoz, hogy a lehető legszebb munkák, körmök készüljenek el. A mester szakoktatók és a nemzetközileg is elismert Diamond Nials műköröm alapanyagok gondoskodnak arról, hogy az OKJ Kézápoló és műkörömépítő bizonyítvány birtokában már mindenki biztos szakmai alapokkal kezdhesse meg önálló szalonmunkáját. A tanfolyam szervezők lehetőséget adnak továbbá az Europass bizonyítvány igényléséhez is. Ha kedvet kapott ehhez a divatos szakmához, akkor küldje el az érdeklődést még ma!

A tanfolyam ára:

A budapesti műköröm tanfolyammal és az árakkal kapcsolatosan érdeklődjön email-ben a következő címen: [email protected]