Győr műköröm tanfolyam

Miért érdemes a Műköröm tanfolyam Győr képzésre jelentkezni? Ezen az oldalon a győri műkörmös tanfolyam iránt érdeklődhet, a lenti űrlap kitöltésével.

Győr Műkörmös tanfolyam információ kérése

FIGYELEM! A műköröm tanfolyam Győr űrlap kitöltés semmilyen kötelezettséggel nem jár, csupán tájékoztatásul szolgál. Ön dönthet később, hogy valóbban szeretne-e jelentkezni az ajánlott tanfolyamra.

Kedves műkörmös tanfolyamról érdeklődő!

Ezen az oldalon kötelezettség mentesen érdeklődhet a győri műkörmös tanfolyamok iránt, a fenti űrlap kitöltésével. A megadott adatok alapján a Győrben induló Kézápoló és műkörömépítő OKJ 32 815 01 tanfolyamokról a szervezők ajánlatot küldenek az Ön számára, melyben tájékoztatják minden fontos a képzéssel kapcsolatos információról. A részletes modulok, a rendelkezésre álló tanulócsomag, illetve a díjakról, valamint a tanfolyam indulásáról mindent, ami fontos lehet az Ön számára.

Egy rövid tájékozató a műköröm tanfolyamról

Városában, Győrben induló műköröm képzés a sikeres vizsgákat követően OKJ bizonyítványt ad, melyek mellé a szervezők igény szerint külön díj ellenében biztosítják az Europass bizonyítványt is. A tanfolyam időpontjai általában hétvégén vannak, rögzített tematika alapján elméleti és gyakorlati órákat biztosítva a tanulók számára. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező oktatók és a sokak által elismert műköröm alapanyag márka a Diamond Nails biztosítja a tanulók számára a gyors és hatékony szakmai tudás megszerzését. A tanórákon rendelkezésre álló információk elegendő feltételei annak, hogy a sikeres vizsgát követően a már végzett műkörmös szakemberek saját üzleti vállalkozásukba kezdjenek.

Néhány hónap és Ön is műkörmös lehet! Rendszerint 4-5 hónap alatt a tanfolyam lezajlik, mely elegendő idő ahhoz, hogy az intenzív tudás és gyakorlat a tanulók számára biztos alapokat jelentsen a jövőben. Természetesen a különböző alapanyagokkal való bánásmód elsajátítása és azok szakszerű alkalmazása csak a kiváló szakértelemmel rendelekező oktatók segítségével garantált, ezért ezen az oldalon való jelentkezéskor ezt tudjuk Önnek ajánlani. Mert nem mindegy, hogy hol és kitől tanul ebben a szakmában!

Ha szeretne tovább tanulni. Ha Ön is a szakma legjobbjai közé szeretne tartozni és készen áll arra, hogy fejlessze a tudását, rendíkvül sokféle alapanyag és díszítő áll a rendelkezésére, hogy megismerje és alkalmazni tudja őket. A sokszínű díszítési technikák elsajátításával még változatosabbá tudja tenni a szolgáltatásait a vendégek számára. A továbbképzések egy, vagy csupán néhány alkalmasak, melyek elegendőek ahhoz, hogy megtanulja az adott díszítési technikát.

A tanfolyam ára:

A győri műköröm tanfolyammal és az árakkal kapcsolatosan érdeklődjön email-ben a következő címen: [email protected]